Direct PC: klantgerichte oplossingen voor uw bedrijf

Bij Direct PC begrijpen we dat uw bedrijf afhankelijk is van een betrouwbare IT-infrastructuur. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zakelijke klanten, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een klein kantoor heeft met een paar computers of een groot bedrijf met tientallen apparaten, wij zorgen ervoor dat uw technologie altijd soepel werkt.

Maatwerk offertes voor zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten bieden wij uitgebreide, op maat gemaakte offertes. We bespreken samen uw specifieke IT-behoeften en maken een offerte op basis van het aantal laptops, pc’s, tablets, printers en andere apparatuur die u in uw kantoor gebruikt. Dit zorgt ervoor dat u precies de service krijgt die u nodig heeft, zonder onverwachte kosten.

Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte IT-ondersteuning voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en vraag een op maat gemaakte offerte aan. Wij zorgen ervoor dat uw technologie perfect functioneert, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Direct PC: uw partner voor betrouwbare IT-oplossingen op maat!

    Snelle en betrouwbare service

    Met onze servicepas kunt u direct contact opnemen met Direct PC bij storingen. Wij lossen vrijwel altijd direct de problemen op, zodat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord. Als zakelijke klant krijgt u bovendien hogere prioriteit, zodat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

    Voorbeeld van een tevreden klant

    Ik heb een administratiekantoor waar we dagelijks met 12 computers werken, en dan heb ik de tablets, toetsenborden en printers nog niet eens meegeteld. Als er storingen zijn, kan ik direct met mijn servicepas contact opnemen met Direct PC. Zij lossen vrijwel altijd direct de problemen op.

    Omdat ik meer apparatuur in mijn kantoor heb dan thuis, kreeg ik een mooie offerte om alles te bespreken en als zakelijke klant te worden. De service is uitstekend en altijd snel! Daarnaast krijg ik als zakelijke klant hogere prioriteit, zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Hun zakelijke dienstverlening is ideaal!